Demeter Lilla

Grafológus, írásanalitikus szaktanácsadó, a Magyar Írástanulmányi Társaság elnökségi tagja

Tel: 06-30 655-50-43

E-mail: grafo(kukac)grafologia.hu

Pedagógus, drámatanár vagyok, a Lukács Oktatási Központot vezetem.1998 óta grafológus szaktanácsadóként is dolgozom. Szakterületem az életvezetési tanácsadás és a HR grafológia, melyet kiegészít karrier tanácsadói munkám.
A kezdetektől,tizenkét éve vezetem a Lukács Oktatási Központot, amely eleinte a grafológusképzésre koncentrált, ám az évek során nagyon fontossá vált számomra a tanácsadói készségfejlesztés és a tanácsadói módszerek bővítése, melyek a humán segítők szakmai fejlődését több irányból is támogatják.

Ennek elősegítése érdekében „építem” munkatársaimmal közösen a Tanácsadók Iskoláját, ahol sokoldalú profilt kínálunk, és elsősorban olyan módszerspecifikus képzésekre koncentrálunk, melyek a mai pszichológia elfogadott fősodrába tartoznak, és különlegesek is.

A közösségbe tartozás mindig elsődleges fontosságú volt számomra, így a LOK-ban is arra törekszem, hogy családias légkörben egy olyan szakmai közösség alakuljon ki, ahol minden hallgatónk megkapja a számára szükséges támogatást. Ahová mindig élmény jönni és visszajárni!

Please reload