Gyimóthy Gábor

Grafológus, mentálhigiénés szakember, képzőművész, művészetterapeuta

Tel: 06-30-3918004

E-mail: gyimog@gmail.com

muveszetterapia.hu

Alapvégzettségem szerint  teológus vagyok, a Semmelweis Egyetemen mentálhigiénés- szakember képesítést szereztem, majd  a Pécsi Tudományegyetemen művészetterapeuta képesítést kaptam. Kora diákéveimtől komolyan foglalkoztat az EMBER megismerése. Ezért kezdtem el grafológiát tanulni, amelyet most már 10 éve, grafológus–tanárként magam is tanítok a Lukács Oktatási Központban.

Teológiai tanulmányaim kezdetén ragadott meg a rajzolás, festés  ellenállhatatlan ereje, azóta alkotok olajfestményeket, tollgrafikákat.
Azt tapasztalom, hogy egy találkozásban, egy párbeszédben, a JELENLÉT - ben zajlik életünk. Ehhez a beszélgetéshez használhatunk szavakat, írást, képeket, érzéseket, fohászt, mozdulatot vagy magát a csendet – mikor melyikre van szükség.

Tevékenységi területem az oktatás mellett az egyéni segítő beszélgetés, életvezetési tanácsadás grafológiai, művészetterápiás eszközökkel.

12 éve vezetek meditációs, önismereti csoportokat, találkozásokat, jelenleg önismereti műhelyt vezetek Budapesten és Szentendrén.

Please reload