top of page

Képzéseink

Harmonikus párkapcsolat NLP-vel

Kommunikációs tréning a sikeres párkapcsolat megteremtéséért

„A férfi és a nő mindig mást akarnak. A férfi a nőt, és a nő a férfit.” Karinthy Frigyes
Csak nem mindegy, hogyan. Beszéljünk arról, hogyan tudjuk a párkapcsolatban megjelenő napi problémákat, és időszakos válságokat megoldani és esetenként megelőzni tudatos és empatikus kommunikációval. Sokan fordulnak párkapcsolati problémával külső tanácsadókhoz. Még ha nem is célzottan ezzel keresnek meg, sok esetben párkapcsolati probléma húzodik a háttérben. Tanácsadóként és magán emberként is érdemes felkészültnek lenni és okosan megoldani a felmerülő helyzeteket.

Online marketing – nem csak tanácsadóknak

Találkozás az online marketing világával - avagy mi is az a ppc?
Mai rohanó világunkban, az információs forradalmat követően már kezdő vagy haladó vállalkozóként sem mehetünk el szó nélkül az online világ létezése mellett. Fel kell vennünk a ritmust és a technikát, az online eszközöket is a saját szolgálatunkba kell állítani, hiszen ezek az eszközök lényegesen hozzájárulhatnak vállalkozásunk sikeréhez. 

Gyorselemzés tréning 2015.05.18-tól

Azt szeretnéd, hogy legyenek megrendelőid kézíráselemzésre? Készíts gyors elemzéseket! Ha eléggé meggyőző leszel a " villámelemzésben", igény lesz részletese szakvéleményedre is. Nálunk most megtanulhatod!
A három estés sorozat alkalmával megismertetjük a résztvevőkkel az élő gyorselemzési tanácsadás technikáját szituációs gyakorlatokon keresztül. Oldott légkörben gyakorolhattok, fejleszthetitek azonnali visszajelző és értékelő képességeteket. Megtanulhatjátok a humánus tanácsadás lépéseit. 

Jobb agyféltekés rajzolás

FEDEZD FEL A BENNED REJLŐ TEHETSÉGET!
A jobb agyféltekés rajzolás módszere nemcsak a művészi alkotás örömét hozza sokak életébe, hanem számtalan tanulságot is rejt magában. Ha az a célod, hogy minél valósághűbben tudd lerajzolni azt, amit látsz, és van kedved felfedezni, mire vagy képes és mennyi lehetőség rejlik benned, amiről eddig talán fogalmad sem volt, akkor ez a program a hasznodra fog válni.

A grafológiai tanácsadás gyakorlata

Ebben a kurzusban grafológiai tanácsadás gyakorlatára helyezzük a hangsúlyt Gyimóthy Gábor mentálhigiénés szakember, művészetterapeuta vezetésével. A következő témakörök kerülnek fókuszba: gyermek-és serdülőkori tanácsadás, párkapcsolati-, szenvedély -és agresszió-, krízis tanácsadás, veszteségek, betegség és gyász feldolgozás, tanácsadás.

Rajzelemzés tréning 30 órában művészetterapeuta vezetésével

Érdekel a rajzok grafikus kifejezésének jelentésvilága? Érdekelnek a rajzelemzés különböző területei a gyerekek firkáitól a felnőttek rajzáig? Szeretnéd tanácsadóként módszertani repertoárodat egy projektív technikával bővíteni?
Tanfolyamunk során megismerkedhetsz a különböző rajzelemzési módszerekkel, szimbólumvilággal, a rajzon lévő összefüggésekkel.
A képzés időpontja: kedd esténként 2015.01.13-tól, 30 órában, Gyimóthy Gábor művészetterapeuta vezetésével.

Grafológus továbbképző félév 2015

2015.02.02-án Továbbképző félév indul grafológusoknak, hetente hétfőnként, 17.30-20.35-ig 60 órában.
A képzés 2 modulból áll:
I. modul: Rezonometria haladó, Dr. Szidnai Lászlóval, klinikai írásszakpszichológus
II. modul: Grafológiai tanácsadás gyakorlata, Gyimóthy Gáborral, grafológus, mentálhigiénés szakember

Tanulási-és magatartási zavarokkal küzdők terápiája 2014. november 10-től

Azt tapasztaljuk, hogy egyre több az iskolai készségek- az olvasás, írás, számolás, tanulás- terén nehézségekkel, s bizony épp e küzdelem sikertelensége révén kialakuló magatartási gondokkal küzdő gyermek. A diszlexia az olvasás, a diszgráfia az írásban megmutatkozó részképesség zavar. A figyelemzavar, a szorongás vagy éppen az idegen nyelv elsajátításával szembeni megpróbáltatások gyermeket is, felnőttet is egyaránt jellemezhetnek. Rajtuk kíván segíteni a képzés.

Álomfeldolgozás a tanácsadásban 2014. november 4-től

TEDD ÁLMAIDAT ÉLETED RÉSZÉVÉ!
Álmaiddal vagy teljes! – Bevezetés az álmok használatába a tanácsadásban
Ebben a képzésben betekintést nyerhetünk a klasszikus és modern álom elméletekbe. Változatos, kreatív technikákon keresztül megismerhetjük azt a módszert, mellyel a személyes álomtartalmainkhoz közel kerülhetünk. A képzés kitűzött célja, hogy élményt nyújtson saját álmaink használatában, megértésében valamint segítse a tanácsadási folyamatot. A képzés anyagát elméleti ismeretek és saját élményű gyakorlatok alkotják.

Kreatív önismeret tréning

RAJZOLD MEG A JÖVŐD! - A RAJZ TESZI A DOLGÁT
A három alkalmas kreatív önismereti tréning egy méltatlanul keveset használt, esetleg elfeledett személyes eszköz használatához vezet minket. Ez pedig a rajz.

C.E.T tréning indul: Hogyan legyél hatékony tanácsadó?

A tréning folyamán képessé válhatsz a segítő beszélgetés kialakítására, gyakorló helyzetekben fejlesztheted tanácsadói képességeidet. Megtanulhatod az értő figyelem technikáját, hogyan jelezz vissza az “itt és mostban”, hogyan kerüld el a közlés sorompókat és hogyan fókuszáld a problémát, stb.

A segítő kapcsolat kialakítása- Tréning humán segítőknek

2 X 30 órás akkreditált képzés
Sokan vagyunk segítő szakmákban tevékenykedő tanácsadók, akiket nap, mint nap keresnek fel az emberek problémáikkal. Hogyan alakítsunk ki professzionális segítő kapcsolatot, hogyan jelezzünk vissza, kezeljünk nehéz helyzeteket, mik az esetvezetés ajánlott keretei?

Álomfeldolgozás a tanácsadásban

TEDD ÁLMAIDAT ÉLETED RÉSZÉVÉ!


Álmaiddal vagy teljes! – Bevezetés az álmok használatába
20 órás módszerspecifikus képzésünk indul szeptember 30-án hétfő esténként

Rezonometria tanfolyam indul - kezdő szint grafológusoknak

A Rezonometriai módszerspecifikus szakképzést azoknak a grafológusoknak, grafológus hallgatóknak ajánljuk, akik szeretnének egy pszichológiai modellekkel támogatott, méréseken alapuló grafológiai módszerrel megismerkedni.

A képzés időtartama: 30 óra

 

Pályaorientációs tréning

Nem tudod merre és hogyan tovább? Gyere el egy alkalmas pályaorientációs/karrier építés tréningünkre. Reméljük kapsz új ötleteket, szempontonokat amivel el tudsz indulni. 

A részvétel ingyenes és itt kell hozzá regisztrálnod! 

Please reload

bottom of page