top of page

Kreatív önismeret tréning

RAJZOLD MEG A JÖVŐD! - A RAJZ TESZI A DOLGÁT
A három alkalmas kreatív önismereti tréning egy méltatlanul keveset használt, esetleg elfeledett személyes eszköz használatához vezet minket. Ez pedig a rajz.

Nem kell senkinek sem megtorpannia. Az “ Én nem tudok rajzolni!” vagy az “ Utoljára óvodás kormoban rajzoltam!” reakció csupán azt jelzi, hogy nagyon is időszerű azokat a képességeinket illetve azok alapjait elővenni, melyekkel személyiségfejlődésünk korai szakaszában – ha nem is tudatosan - , de hatékonyan dolgoztunk.

 

A képi megjelenítés nem feltétlenül jelent rajzolást. Jelent képekben, jelképekben, szimbólumokban való gondolkodást. Tulajdonképpen vizuális szervrendszerünk óriási kapacitással dolgozik folyamatosan, hogy pontosabban alkalmazkodhassunk a világ eseményeihez.

 

Ezen képességünket szeretnénk tudatosan munkára fogni. A képekkel való munka új helyzet teremt, meglep és sokszor felzaklat. Mert TÖBB JELENTÉSŰ a kép. Ezért használhatjuk gazdagon önismereti munkára is.

 

Témáink lesznek: ÉNKÉP, HATÁRAIM, KONFLIKTUSAIM

 

A tréning alkalmával a csendes imaginativ (belső képek, fantáziaképek használata) gyakorlatok után rajzeszközt veszünk kezünkbe és alkotásba kezdünk. Melyhez minden gyakorlati segítséget megadunk. Majd az alkotások szóbeli megformálásban tovább bontakoznak - egyre több jelentést nyerve.

 

Mivel a találkozások csoportos formában történnek, ezért élhetünk a lehetőséggel, hogy mások nézőpontját, élményeit is meghallgathatjuk és megoszthatjuk a magunkét is. Visszajelzést, megerősítést kaphatunk. Természetesen mindenki annyit oszt meg a jelenlévőkkel, amennyit ott és akkor jónak lát.

 

A tréningeken bárki részt vehet, aki nyitottságot és mások iránti figyelmességet hoz magával.

 

 Várunk szeretettel!

 

A tréniget vezeti:

 

Gyimóthy Gábor – művészetterapeuta, mentálhigiénés szakember

 

Hallgasd meg, mit mond a  tréningről:

 

http://www.youtube.com/watch?v=kLCP06BkHpw

 

 

A tréning díja: 33.000 Ft, LOK

hallgatóknak, volt hallgatóknak 29.000 Ft

 

A tréning alkalmai:keddenként 17.30-21.00

 

 2014.10.14

 2014.10.21

 2014.10.28

 

 Helyszín:

 

 Lukács Oktatási Központ 1023 Budapest, Frankel Leó út 21-23 I./1

 

Please reload

bottom of page