top of page

Végzős Grafoklub 2016

Már hagyománnyá vált, hogy az új évet frissen végzett kivíáló hallgatóink nyitják Végzős Grafoklubjukkal. 3 esettanulmány, 3 egyéniség vár benneteket! Izgalmas és elgondolkodtató kérdésekkel teli este lesz... 

Előadóink:

 

Erdei Csilla vagyok, tavaly végeztem a Lukács Oktatási Központban grafológusként. Szilárdan hiszek az emberekben, a változásra való képességben és abban, hogy mindenkiben ott rejtőzik a felfedeznivaló. Egy online szolgáltatónál dolgozom,így ott is jelentős szerepet kap a kommunikáció és az odafigyelés, a törődés. A grafológia számomra egy olyan terület, ahol megtalálhatom a lehetőséget arra, hogy másoknak immár ne csak a jó szándékra, hanem stabil szakmai alapokra támaszkodva segíthessek. Előadásomban egy esettanulmány alapján a depressziót, és az arra utaló írásjegyeket fogom bemutatni. Az írás készítője  régóta küzd ezzel a problémával. A grafológiai vizsgálattal párhuzamosan pszichiáterhez is járt, így különösen izgalmas volt az eset feltárása.

 

Domján Ibolya: 12 éve vagyok egyre több gyerekes anyuka.
Mivel a munkahelyi mókuskereket nálam a gyerekek, a játszótéri konfliktusok, óvodai, iskolai helyzetek (és saját társaságom) helyettesítik, lehetőségem volt/van az emberi kapcsolatoknak, lelki rezdüléseknek folyamatosan a közelében lenni.
Hiszek a változásban, ezért a grafológiának is ez az oldala mozgat. Azzal, hogy tükröt tartunk, hogyan erősíthetjük/támogathatjuk a hozzánk fordulót, saját kiteljesedése felé?
Az írásminta, amit hozok: csak annyiban különleges, amennyiben minden írás különleges. És ez elég:) Merre van az előre? És hogyan lehet arra menni?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szilvási Judit vagyok, 28 éves, színész. Édesapámtól hallottam még gyermekként a grafológiáról, ami azóta nem hagyott nyugodni, így beiratkoztam a képzésre Azóta már édesapám is a LOK tanulója. Bemutatandó alanyommal együtt végeztünk színészként. Jellegzetes írása már akkor megmaradt bennem, sokszínű természetét pedig mindenképpen meg akartam ismerni a grafológián keresztül is. Ezért választottam őt.

 

Domján Ibolya

Erdei Csilla

Szilvási Judit  

 

Időpont: 2016.01.29. péntek 18.00-20.00 h 

Lukács Oktatási Központ

1023, Budapest, Frankel Leó út 21-23.

volt és jelenlegi hallgatóinknak 500 Ft 

külsősöknek: 800 Ft

Please reload

bottom of page